GOJI BERRY vagy más nevén KÍNAI FARKASBOGYÓ

goji


Kínában, Mongóliában és Tibetben a gojit fontos tápanyagként és egészségvédő gyümölcsként nagy tisztelet övezi. A Ningxia síkságról származó, goji gyümölcs minden más vizsgált élelmiszernél több antioxidánst tartalmaz az ORAC skála szerint.

Kiemelkedő antioxidáns-tartalmával védi a DNS-t, melynek sérülése megnyitja az ajtót minden elképzelhető betegségnek a gyógyítására. A kínai emberek egészségmegőrző, és a legmagasabb hatással bíró immunrendszer-erősítő, keringésjavító és nemi vágyserkentő-szernek tartják. A goji nagyon sok proteint, vitamint, poliszaharidot, ásványi anyagokat és omega-olajokat tartalmaz, amelyek nagyon fontosak szervezetünk egészséges működéséhez.

A goji Berry  az az Kínai Farkasbogyó a hosszú élet gyümölcse.

A tudósok szerint a goji legmagasabb tápanyagtartalommal rendelkező növényeit, gyümölcseit szuper-ételeknek nevezzük. A goji nagy mennyiségben tartalmaz vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb létfontosságú tápanyagokat, melyeket ilyen nagy koncentrációban máshol nem található meg. Fogyasztása nem jár mellékhatással, hiszen a szuperételek nem tartalmaznak káros anyagokat, ilyen szuperétel a lícium gyümölcs, a goji berry.
goji

Fiatalság öregedés nélkül, egészség, vitalitás és egy egészséges közérzet, amit mindannyian kívánunk magunknak.
Ha eddig kerestek olyan összetevőket, hogy segítségükre legyen az egészség és fiatalság megőrzésében, jó helyre érkeztek mert a mi ajánlatunk a szupergyümölcs, ahogyan nevezik az egész  világon és az emberek  megtanultak vele  élni, hogy a segítségükre legyen.

A Goji gyümölcs (Lycium Barbarum) a Tibeti fennsík  egy ékessége és ezen a vidéken a legtöbb a 100 évnél öregebb emberek  száma.

De egy pár éve eljutott hozzánk is ez a szuper gyümölcs és hozta magával a sok egészséget azoknak, akik élni akarnak a lehetőséggel, hogy a vitaminokban, ásványi anyagokban, polizaharidokban, aminosavakban, és omega olajokban gazdag egyedülálló gyümölcsöt fogyaszthasson, mely nem más mint a természet adománya és az egészségünket szolgálja.

A Goji gyümölcs.

A laboratóriumi analízisek azt bizonyítják, hogy a fogyasztók egészségi eredménye felülmúlt  minden várakozást, evvel bebizonyosodott a Goji különleges, egyedülálló  ereje  és gyógyító hatása.

A betegségek kezelése a Goji erejében rejlik!

Maradjanak velünk és megfogják ismerni a csoda gyümölcs titkát az Önök egészségére. 

A Goji története.

A Goji ismereté vált már több mint 2000 éve a Tibeti fennsíkon és környéken a gyógyító tulajdonságai által amit magában hordoz. A legenda arról szól, hogy a Goji már a 800-as években ismerté vált a szerzetesek körében.
Az idő múltával a szuper gyümölcs híre elterjedt a Himalaya és Ázsia egész területen. Az akkori orvosok mind jobban felfigyeltek a gyümölcs gyógyító hatására mely tulajdonsága immunerősítő, máj, vese, szív, keringési és öregedés  megelőző hatásának köszönhető, olyan összetételű elemeket tartalmaz amit sehol máshol a világon nem találunk meg csak a Gojiban.

A Goji termesztése során nem használnak vegyszereket, mérgező anyagokat, összegyűjtésük után szortírozzák és napon szárítják, speciális csomagoló anyagban tárolják és így 2 évig megtartja a garantált minőséget.

goji